Aprilice växer.

Just nu söker vi Platschefer, arbetsledare och elektriker till Stockholm, Göteborg och Malmö.

Ring oss för mer info 08 533 386 68


PERSONAL / HR

Aprilice bygger på teknisk innovation och engagemang i alla led. Detta är något som genomsyrar hur vi ser på vårt varumärke och verksamhet. Vi på Aprilice vill bygga ett hållbart samhälle för alla. Därför är det viktigt att vår arbetsplats speglar samhällets mångfald av människor. Vi ska vara en sund arbetsplats där våra medarbetare har alla förutsättningar att trivas, må bra och ta ansvar.

Hos oss får du

  • Bygga en grön och hållbar framtid i regionerna vi bor och verkar i.
  • Driva utvecklingen av den senaste tekniken inom förnyelsebar energi och miljöteknik
  • Vara dig själv. Vi gillar att vi är olika personer och personligheter som jobbar här. 
  • Möjlighet att lära dig nya saker och utvecklas i din befintliga roll eller kanske en ny roll. Vi vill att du ska stanna länge hos oss.
  • Vara med och utveckla vår arbetsplats.  
  • Mångfald berikar och Aprilice består idag av ca 60 medarbetare (anställda och långtids inhyrda konsulter) med snittåldern 34 år. På kontoret är vi 45 % kvinnor och 55 % män. Vi har just nu ursprung i Sverige, Tyskland, Poland, Litauen, Kina, Mongoliet, Iran och Turkiet.

Några fler fakta om oss 

Aprilice Nordiska miljöbyggnadsbolaget: Vi tror på att effektivisera och utveckla ett hållbart samhälle genom lokalt producerad förnyelsebar energi och smarta hus. En del av vår vision är att Aprilice ska leda utvecklingen i klimatsmarta hus i Sverige. Med fokus på tekniskutveckling av solpaneler och solceller.

Aprilice är idag ett av de snabbast växande solcellsbolagen i Norden och vi söker alltid efter duktiga medarbetare. Det viktigaste är att du brinner för förnyelsebar energi och har ett stort intresse för att lära dig nya saker. Om det inte finns någon tjänst annonserad så är du ändå välkommen att höra av dig till oss!